BİGA TİCARET BORSASI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

14 Kasım Salı 2023 10:13 0

Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Gençoğlu, Y. K.Üyesi Bünyamin Tekin ve Gnl Skrt İbrahim Sütçü ilde bir ziyaretler gerçekleştirdi.

 ilk ziyaretin; Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne yeni atanan Nazan Türkarslan ‘a hoş geldin dileklerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, borsamız işleyişi, faaliyetleri ve yapılan mısır kurutma tesisi hakkında bilgilendirmede bulundu.

Heyet İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı’yı ziyarette bulunmuştur. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkanımız Bülent Baş, Borsamız faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunmuştur.

Üçüncü ziyaretini Çanakkale Ticaret Borsası’na yapan heyet, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Yapılan görüşmede Biga ve Çanakkale Borsalarının birlikteliği ve bundan sonra yapılacak organizasyonlar ve projelerde birlikte neler yapılabileceği görüşüldüğü

Son olarak Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasına geçen heyet, Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı T.Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal tarafından karşılandı. Yapılan görüşmede her iki kurumun bağlarının daha da güçlendirilmesi dile getirildi. Ayrıca görüşmede Çanakkale’nin sorunlarının Çanakkale Oda ve Borsalarının birlikte hareket ederek daha kolay çözüleceği vurgusu yapıldı.

Yorum Yap

Benzer Haberler