AK PARTİ BAYRAMLAŞMASI

22 Nisan Cumartesi 2023 09:53 0

   Ada Park’ta Ramazan Bayramının birinci günü bir araya gelen Ak Partililere, Ak Parti Milletvekili Adayı Ayhan Gider, Nazım Hikmet KESKİNER ve il başkanı konuştu.  Yapılan Bayramlaşmaya Ak partiden aday olarak seçilen Biga, Karabiga ve Gümüşçay Belediye Başkanlarının selamlama konuşmaları oldu.

   İl Başkanı Naim MAKAS; “Türkiye tüm sorunları aşmaya muktedirdir. Bu seçim kader seçimi, evlatlarımızın, torunlarımızın, onların torunlarının kaderi, bir tarafta sırtını PKK ya yaslayanlar, bir tarafta milletiyle omuz omuz yürüyenler, bir tarafta siyasi çıkarları için 16 şehirde liste bile çıkaramayanlar var, bir tarafta 81 ilde iddeası olan aziz milletimizin yüce partisi Ak Parti var. Savunma sanayiinde, teknolojide, ticarette, yerli hammedede yaptığımız atılımları, ak partinin ve Cumhurbaşkanımızın iradesi olmasaydı, bunların hiçbiri gerçekleştirilemeyecekti. TOG’a biniyoruz dimi,  doğalgazımızla övünüyoruz dimi, Ak partimize çelme çakmaya çalışan sakat zihniyet, bu ülkede uçak yaptırmadı, uçak fabrikasının kapısına zincirleri vurdurdu” dedi.  

  Milletvekili 3. Sıra adayı Nazım Hikmet KESKİNER; “15 Mayıs sabahı Türkiye Yüzyılı şimdiden hayırlı olsun İnşallah” dedi.

  Ak Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Ayhan GİDER; “Bu seçimde karşımıza çıkardıkları aday hizmet konusunda herhangi bir iddeası olmayan, herhangi bir yarışa girmeyecek bir arkadaş. Bizim yaptıklarımız belli, bunlarla öğünecek değiliz, Çanakkale Belediyesi’nin Belediye Hizmet binasının inşaatı yarımken, Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün adı yoktu. Biz Çanakkale Boğaz Köprüsü’nü bitirdik onlar geçen hafta Çanakkale Belediye Hizmet binasını Kılıçdaroğlu’na açtırdırlar. Bu arkadaşların bizimle hizmet konusunda bir yarışmaları yok, ancak köstek konusunda olabilir. Deprem bölgesinde konteyner alanı hazırlayacağız, CHP açıklama yaptı orasının tarım arazisi olup olmadığı araştırılmadan konteynerler konulmuştur. İş yapılmasında ne olursa olsun mantığındalar. Bizim arkamızda iki güç vardır. Birisi bize yardım eden ALLAH, İkincisi bizimle birlikte yürüyen Türk Milletidir. İnanıyorum ki 14 mayısta milletimiz arkadaşlara gereken cevabı verecektir, bir daha asla niyetlenemeyecekleri şekilde onları bu sahneden silecek, biz ondan sonraki seçimlere de bunlarla değil, bizimle aynı düşünmeyen ama vatanını seven insanlarla yapacağız” dedi.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler