AK PARTİ BİGA İLÇE BAŞKANI HASAN SEPİCİ OLDU

10 Temmuz Cuma 2020 07:22 0

Hasan sepici sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada

“Yeni bir görev, yeni bir heyecan...

7 Temmuz salı günü Ak Parti Genel Merkezimizde Teşkilat Baskanlığında yapılan görüşmeler sonucunda değerli yöneticilerimiz tarafından şahsıma yeni bir görev tebliğ edildi.

Ak Parti Biga İlçe Başkanlığı görevim önce;

Doğup büyüdüğüm ve yaşamaktan her daim mutluluk duyduğum memleketim Biga için,

2002 yılından bugüne belli dönemlerde gerek Gençlik Kolları, gerekse Ana Kademesinde görev aldığım Ak Parti Biga İlçe Teşkilatına Hayırlı olsun inşallah.

Hizmet silsilesinde zincirin sadece bir halkası olan görevimiz süresince;

Tecrübeleri ve deneyimleri ile Partimizin kuruluşundan itibaren görev almış değerli büyüklerimizle, Çanakkale İl Başkanlığımızla, Sayın Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimizle, İl Genel Meclis Üyelerimizle, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızın değerli yönetimleriyle, Belde Teşkilatlarımız ile Mahalle ve Köy Yönetimlerimiz dahil tüm delege ve üyelerimizle beraber olduğu gibi içinde Biga Sevgisi ve heyecanı olan tüm hemşehrilerimizle güzel ilçemiz Bigamıza hayırlı işlerin yapılmasında, güzel yatırımların gerçekleşmesine vesile olmaya çalışacağız, inşallah yapacağımız görüşmeler ve istişarelerle, hizmet aşkı olanlarla gönül köprüleri kurmak ilk hedefimiz olacaktır.

Geçtiğimiz bu süreçte ismimizi ön plana çıkaran güveniyle, sevgisi ve saygısıyla bizlerin destekçisi olan bu önemli göreve beni layık gören değerli büyüklerime, dostlarıma, çok teşekkür ederim.

Rabbim çıktığımız yolda, taşıdığımız hizmet bayrağını layıkıyla taşımayı ve bir sonraki arkadaşımıza emaneti en güzel şekilde teslim edebilmeyi nasip eylesin inşallah.” Dedi.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler