BİGA KENT KONSEYİ GENEL SEKRETERİ BAŞER'E VEDA TOPLANTISI

12 Mart Pazar 2023 21:13 0

    2011-2014 ve 2020-2023 yıllarında Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri olarak görev yapan Erdoğan BAŞER, EYT den emeklilik başvurusu sebebiyle görevinden ayrılacağını yürütme kuruluna bildirdi.

   Biga Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Havuz Cafe'de düzenlenen yemek sonrası,  Genel Sekreter Erdoğan BAŞER ile veda toplantısını gerçekleştirdi.

   Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı Erdoğan BAŞER'e plaket verdi.

   BAŞER konuşmasında; " 2011-2014 ve 2020-2023 yılları aralığında Biga Belediyesi'nde yapmış olduğum, Kent Konseyi Genel Sekreterliği,  görevimden 09.03.2023 tarihi itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

   Biga Kent Konseyi Başkanımız Metin Tatlı ve Yürütme Kurulu Üyelerine,  Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan nezdinde ekibine, önceki dönem Biga Belediye Başkanlarından Mehmet Özkan ve tüm mesai arkadaşlarım ile, yapmış olduğum çalışmalarda her zaman ilçemize birçok değer katmanın haklı gururunu yaşıyorum.

   Biga Kent Konseyi Yürütme Kurulunda yer Alan, Başkanım Metin Tatlı, Sıtkı YAĞAN, Hakan SEVİNÇ, İbrahim Aydın ÇAKTUMAN, Zeki SARI, Ergün ERKAP, Sema BERKİ, Elif TİRFİLLİ, Havva BACAK, Fahrettin ÇAKMAK, Recep DURAN, Metin SARIKAYA, Ayhan FERAH, Rıdvan IRCI, Rıdvan AYDIN ve Semih SERTKAYA ile gönüllülük sisteminde Biga'ya fayda sağlayacak hizmetlerde yer almaya her zaman hazırım" dedi.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler