BÜLENT TURAN ÇANAKKALE’NİN HERYERİNDE

10 Ağustos Pazartesi 2020 22:23 0

    Ak Parti Grup Başkan Vekili, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan meclis mesaisi sonrası, hemen vekil olduğu bölgelerde görüşmelere devam ediyor. Paylaşımımız öncesi Twitter’den yaptığı paylaşımlardan aldığımız fotoğrafları paylaşıyoruz.

   Yaşlıları ziyaret, tarlada biber toplamaya, Yeniçiftlikte yem kırma ve depolama tesisi açılışı, Bigaspor ile görüşme, Çanakkale, Biga, Lapseki, Çan, Yenice ile birçok ilçede oda başkanları ve işadamları ile istişarede, Bülent Turan Çanakkale’nin her yerinde.

   Vekil Bülent Turan 27 Temmuz’da facebook adresinden yaptığı açıklamada “Çanakkale’miz Genelinde 2019 Yılı İçerisinde 25 Milyon TL’ye Yakın Ulaşım Yatırımı Yapıldı, Çanakkale’miz artık bir şehirden çok sunduğu imkanlarla marka kent ünvanına sahip. Şehrimize olan ilgi her geçen gün artıyor. Bunda hayata geçirilen projelerin katkısı büyük. Artan talep ve nüfus doğrultusunda bizlerde yatırımlarımıza yön veriyoruz.

2019 yılı içerisinde ilçe genelinde 176 KM asfalt, 100 bin m2 den fazla parke taşı döşemesi yapıldı. Her iki çalışmanın toplam maliyeti 25 Milyon TL. İmkanlar dahilinde şehrimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Hedefimiz tüm ilçelerimizin, köylerimizin yol sorununu en aza indirmek. Bu yıl alt ve üst yapı çalışmaları da büyük ölçüde devam edecek.

Milletvekilimiz Jülide Hanım ile beraber muhtarlarımızla, İl Genel Meclisi Üyelerimizle, Belediye Başkanlarımızla irtibatlı bir şekilde projelere destek vereceğiz.”yazdı.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler