CUMHUR İTTİFAKI BİGA BELEDİYESİ İMKANLARI İLE YAPILAN PROJELERİ İNCELEDİ

17 Kasım Salı 2020 07:17 0

    AK Parti Biga İlçe Başkanı Veteriner Hekim Hasan Sepici ve beraberindeki AK Parti Biga İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Salih Altınkaya Biga Belediyesi tarafından Biga Belediyesinin kendi imkanları dahilinde çalışmalarına başlanan ADAPARK, YENİCEKÖY KÜLTÜR SANAT VE BİLGİ EVİ, KORHAN KURUÇAY PARKI ve bazı yol çalışmalarını yerinde incelediler. Bu ziyaretlerde Biga Belediyesi Fen İşleri Müdürü Sariye Görgöz ve Şantiye Şefi Davut Aydın da eşlik ederek bilgiler verdiler.

    Yapılan açıklamada; İlk olarak Hamdibey Mahallesinde Kocabaş çayına paralel durumdaki 26 bin metrekarelik kamulaştırılan alanda halı saha, tenis kortu, basketbol potası ve sahası bulunuyor. Biga Belediyesinin kendi personeli ile tamamlayacağı proje Çocuk parkları, kondisyon aletleri, sosyal tesisler, yürüyüş yolları, kamelyalı dinlenme alanları ve peyzaj düzenlemesiyle proje prestij bir duruma gelecek.

    Yeniceköy Kültür Sanat ve Bilgi Evi’ne geçildi. Proje yaklaşık 450 metrekare kapalı alana sahip olacak. İçerisinde kültür sanat atölyeleri, çocuklar için kütüphane, spor salonlarının olduğu bir tesis, Biga Belediyesinin kendi imkanları dahilinde gerçekleşecek projede çalışmalar son hız sürüyor.

    Şehit Teğmen Korhan Kuruçay Parkı, 6800 metrekare alandaki Park projesi içinde basketbol sahası, çocuk oyun parkı ve sosyal tesis bulunuyor.

    Çevre yolundan Siteler mevkiinin arka kısmına bağlantı olarak yapılan ve özellikle Biga Devlet Hastahanesi’ne girecek Ambulanslar için çok büyük kolaylık sağlayacak bağlantı yolu ziyaret edildi.

    AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ”Biga Belediyemizin öncülüğünde çalışmalarına başlanan ve yakın tarihlerde halkımızın hizmetine açılacak olan projeleri yerlerinde inceledik. Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerim ile Adapark, Yeniceköy kültür sanat ve bilgi evi, Korhan Kuruçay parkı projelerini ziyaret ettik. Buradaki amacımız halkımızın projelerimiz ve belediyemizin çalışmaları hakkında daha rahat bilgi edinmesi için inceleme yapmak ve çalışan ekiplerimize kolay gelsin dileklerimizi iletmek. Başkanımız Bülent Erdoğan önderliğinde çalışan ekiplerimize kolaylıklar diledik. Çalışmalarına devam edilen diğer projelerimizi de en yakın zamanda ziyaret edip ekiplerden bilgiler alacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah”dedi

    MHP İlçe Başkanı Salih Altınkaya”Ak Parti İlçe Başkanımız ile bugün Biga Belediyemizin yapmış olduğu projeleri yerinde ziyaret ettik. Başkanımız Bülent Erdoğan önderliğinde çalışan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Projeler yakın tarihte tamamlanıp halkımızın hizmetine açılacak. Vatandaşlarımızda rahatlıkla kullanabilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Bigamızda güzel işlere imza atacağız. Yapımına başlanan projeler halkımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah”dedi.

Yorum Yap

Yorumlar

Elkin

17 Kasım Salı 2020 14:21

This notice is in regards to ebhaber.com / Ana Sayfa | EB Haber Nov 17, 2020 Please See: https://domainbly.com/?web=ebhaber.com Thank you. 11172020060859

Benzer Haberler