CUMHURİYET HALK PARTİ BAYRAMLAŞMASI

22 Nisan Cumartesi 2023 09:50 0

   Parti Binasında Ramazan Bayramının birinci günü bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partililere, Millet ittifakı 4 Milletvekili adayı konuşma gerçekleştirdi.

  1. sıra Milletvekili adayı Yeşim KARADAĞ; “Birleşe birleşe, çalışa çalışa 50 artı biri biz yapacağız.”, “Köprüden önce son çıkıştayız, ya kazanacağız ya kazanacağız.”, “İnşallah kazanacağız bir bayramı da 15 mayısta yapacağız” dedi.
  2. sıra Adayı İmet GÜNEŞHAN, “41 milyon insanın sahip olduğu servete 14 kişi sahip, bunlar iktidara geldiklerinde en düşük emekli maaşı asgari ücretin bir nokta otuzbeş ile kırk arasındaydı. Yani bugünkü rakkamlarla en düşük emekli maaşının on bir buçuk, on iki bin lira olması lazım. Oysa verdikleri para yedi bin beş yüz liradan başlıyor. Bugün açlık sınırı dokuz bin yedi yüz lira, yoksulluk sınırı otuz iki bin lira, Türkiye’yi böyle yoksullaştırdılar. Biz iktidara geldiğimizde emeklilerimiz her bayramda bir asgari ücret ikramiye alacaktır. Bu kurbanda 15000 ikramiyeyi alacaklar”dedi.

   Milletvekili ve 2. Sıra milletvekili adayı Özgür CEYLAN, “Özgürlüklerin en alt seviyede olduğu, bir tek adam rejimi yaşıyoruz. Bunu bütün ülke olarak iliklerimize kadar acılarımızı hissediyoruz. Genel başkanımızın önderliğinde bizler 6 parti bir araya geldik ve uzun çalışmaların sonunda ortak politikalar metninde mütabık kaldık. Ülkemizin hak ettiği şekilde yaşamasını isteyen altı parti yoldaşları ile birlikte hazırlanmış bir mütabakat metni. 2700 maddeyle açıkladık. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Kaynaklarımızı  bir avuç zengine değil, bütün halka paylaşmak için geliyoruz. Halk için geliyoruz halkın iktidarı için geliyoruz. Birleştire birleştire kazanacağız, onlar ayrıştıra ayrıştıra kaybecedekler. İnşallah bidaki bayramda, Millet ittifakı bileşenleri olarak, daha büyük kitlelerle halkımızla birlikte kutlayacağız, bütün bürokratlarımızı, valimiz kaymakamlarımız, yanımızda olacak halkın içinde halkla beraber bir yönetim anlayışı ve bayramlaşma gerçekleştireceğiz”dedi.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler