KINIK: “GÖNÜLLÜLÜK BİZİ BİR ARAYA GETİREN BİR TAKIM OYUNUDUR”

22 Şubat Cumartesi 2020 11:36 0

   İstanbul’daki Kızılay gönüllüleri, “Genç Kızılay Büyük İstanbul Buluşması”nda bir araya geldi. Etkinlikte gönüllüğün önemine vurgu yapan Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Gönüllülük bizi bir araya getiren bir takım oyunudur” dedi.
   Büyük İstanbul Gençlik Buluşmasında Kızılay Biga Gençliği Başkan Yardımcısı Deniz Mırsa Şen ve Biga’da üniversite öğrencisi olan, Genç Kızılay Biga Gönüllüsü Sena Şen katılmıştır. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ile hatıra fotoğrafı çekinmişlerdir.

    Genç Kızılay ve Türk Kızılay Gönüllü İlişkileri Yönetimi Direktörlüğü tarafından organize edilen “Genç Kızılay Büyük İstanbul Buluşması” İstanbul’daki Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel Başkan Dr. Kerem Kınık ve şube başkanları da etkinlikte Kızılaycı gençlerin yanında yer aldı. Genel Başkan Kınık, yaptığı konuşmasında gençlere Kızılaycılığın ve gönüllülüğün önemini anlattı.
“KIZILAYCI OLDUĞUNUZDA HAYATA POZİTİF BAKMAYI ÖĞRENİYORSUNUZ”
    Gönüllüğün insanları bir araya getiren bir takım oyunu olduğunu vurgulayan Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, “Kızılaycı olduğunuzda hayata pozitif bakmayı öğreniyorsunuz. Burada ne eksik sorusu yerine elimdeki malzemelerden ne çıkarabilirim demeye başlıyorsunuz. Hayata kötümser bakmak yerine daha pozitif düşünüp değiştirebiliriz. Çünkü bu dünyada bir ormanda bir kelebek kanadını çırpsa ona en uzak coğrafyadaki yaprak oynuyor. Her şeyin birbiriyle ilişkisi var. Bardağın dolu tarafına bakmak durumundayız. Bizim mottomuz son insan ıstırabını dindirene kadar faaliyetlerimize devam etmek” dedi.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler