MESUT ÇALIŞKAN BAYRAĞI KIVANÇ ALTINDIŞ’E VERDİ

13 Haziran Salı 2023 10:10 0

   Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Mesut ÇALIŞKAN geçtiğimiz günlerde emekli oldu. Oda Yönetimi yeni Genel Sekreter olan Kıvanç ALTINDİŞ’i görevlendirdi. Başkanlık makamında yapılan programda, Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait TANUR, Mesut ÇALIŞKAN’a plaket verdi ve emeklilik hayatında sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürler geçirmesini diledi. Odanın 35 yıllık Genel Sekreteri Mesut ÇALIŞKAN, masasında yeni genel sekreter Kıvanç ALTINDIŞ’e Bayrağı verdi.

   Mesut Çalışkan Konuşmasında;” 1989 yılı Şubat ayında Sabri KURT Başkanlığında göreve başladım, onun tecrübelerinden çok şey öğrendim. Yusuf KIRBAŞ Başkanlığında devam ettim. Sait TANUR başkanlığında noktayı koyduk. Hepsinden Allah razı olsun. Kıvanç ALTINDİŞ bizim yanımızda yetişti, tabi ki üniversitesini okudu, biz onun bilgilerinden faydalandık, o da bizim tecrübelerimizden faydalandı. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi

   Sait TANUR; “ Oda seçimlerinde üyelerimize ve Biga Halkına ne söylediysek onu gerçekleştiriyoruz, plaka basım ve boyama makinaları gündeme gelmişti. Kalıbımızı yeniledik, boya makinamızı aldık, presimizi de yeniliyoruz, üyelerimize ve Biga Halkına en kaliteli hizmet nasıl verilecekse onu ekip arkadaşlarımızla güncelledik, Allah’ın izniyle, personelimiz el deydirmeden, güncel makinarımızla plakalar tahsis edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bigamıza hayırlı olsun.” Dedi.  

   Program sonrası oda girişinde anı fotoğrafı çekildi.

Foto Galeri

Yorum Yap

Benzer Haberler