MİLLİYETÇİLİK KAZANIR

26 Mayıs Cuma 2023 09:15 0

  Şehirler başta olmak üzere, insan yaşadığı şehri, ülkeyi sahiplenir. Yaşadığı alana zarar gelmesini istemez, daha iyi olmasını ister.

  Önce İlçemizin, sonra İlimizin, sonra TÜRKİYE’nin Milliyetçisiyiz. Ülkemizi daha kötüye götürecek terör faaliyetlerine ve olumsuzluklara Millet olarak karşıyız.

  Ata ittifakı olarak Aday olan Sinan OĞAN yüzde beş oy almıştır. Vaatlerindeki en önemli nokta, ülkemizdeki yurt dışından gelenlerin yoğunluğudur. Sokaklarda öbeklenmiş yabancı çocukları görebiliyoruz. Ülkelerindeki istikrarsızlık sebebiyle, ülkemize gelenlerin, ülkelerinde yapılacak hazırlıklar sonrası, ülkelerinde güvenliğin sağlandığı bölgelere gönderilmesinin zamanının geldiği sandıklardan çıkan sonuçlardan biridir.

   Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisinin ittifakı sandıklara yansımıştır. Milliyetçi Hareket Partisi oyunu yükseltmiştir.

  Terör olarak bildirilen, PKK ile, Fetö ile mücadeye hazırız diye söylemeyenler, birleşe birleşe iyi bir oy alsalar da, birinci turda tahminlerden daha az oy almışlardır.

   Bu ülke bizim, bu gemi bizim, hep birlikte çalışıp, hep birlikte gelişir ve diğer ülkelere boyun eğmeden, iyi ilişkiler ile, barış içerisinde daha iyi günleri biz görürüz. Gemiyi Batırmak isteyenler ile ilişkilere çok dikkat etmek gerekir. Onların isimlerini bu halk duymak ister. Onlarla iş yapılmayacağı nettir ve söylenmelidir. Bu gemi bizim, TCG gemimiz yeni yüzyılda dünyanın mavi sularında olacak, eskiler Türkün Türkten başka dostu yoktur demişler,  unutmayalım Milliyetçilik kazanır. 

  Erdoğan BAŞER

  23.05.2025

Yorum Yap

Benzer Haberler