SONBAHARIN GÜZELLİKLERİNİ IŞIKELİ’NDE YAŞAYABİLİRSİNİZ

31 Ekim Cumartesi 2020 16:22 0

    Işıkeli Köyü Biga’ya 10 km uzaklıkta bir yerleşim yeri. Abdiağa Köyü’nden geçerek gidilen Işıkeli Köyü’nde sonbaharın güzelliklerini yaşayabilirsiniz. Çınar ve Meşe ağaçlarının bol olduğu güzergahta çınar ağaçlarının içinde fotoğraf çekinerek anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

   Su bidonlarınızı yanınıza almayı unutmayın. Ücretli Abdal suyunu (kaymakam suyunu)  Abdiağa’dan, ücretsiz tatlı suyu ise Işıkeli’nden alabilirsiniz.

      Abdiağa Mesire alanında çınar yapraklarının hışırtılarında kendi imkanlarınız ile ızgara ve piknik yapabilir veya özel işletmelerde ızgara lezzetlerine ulaşabilirsiniz. Mesire alanının sonundan dereler yükselmeden çağlayana günlük yürüyüş ile mevsimin tadını çıkarabilirsiniz.

    Şişkinliğin yürüyüş ile atılması sonrası Işıkeli Köyü’ne Geçerek yorgunluğunuzu Nohut Kahvesi ile atabilirsiniz. İşletme Sahibi Cemil Kısa “Doğal kekik, bölgenin balı, süs eşyalarını meydanda göreceksiniz. Evinde nohut kahvesi yapmak isteyenler paketlenmiş nohut kahvesini satın alabilirler. Detaylı Bilgi için 05452176508 numaralı telefonumuzdan bize ulaşabilirsiniz” dedi.

    Dönüş güzergahında Püren kokuları içerisinde, Biga’yı seyrederek günü sonlandırabilirsiniz.

Yorum Yap

Benzer Haberler